Osiguranje

Bonus Protect – Individualno osiguranje od posljedica nezgode u saradnji sa UNIQA osiguranjem

Bonus Protect, program lične zaštite, omogućava vam osnovnu zaštitu protiv životnih neprilika, kao što su nezgode koje mogu da se dese bilo kada. Vi i vaši najmiliji ste finansijski obezbijeđeni onda kada vam je to najpotrebnije.

Jednostavno za korišćenje

  • Ovu vrstu osiguranja možete zaključiti u bilo kojoj ekspozituri Addiko banke, bez medicinskog upitnika i zdravstvenog kartona, a polisa se plaća putem trajnog naloga u banci.
  • Visoka osigurana suma za malu mjesečnu premiju. Vaša mjesečna premija može biti 4 EUR ili 7,5 EUR u zavisnosti od paketa koji odaberete.
  • Zaštita, odnosno pokriće širom svijeta do 20.000 EUR.

Online osiguranje

Putno osiguranje u saradnji sa UNIQA osiguranjem

Na svakom putovanju moguće su neprijatnosti koje mogu poremetiti vaše planove. Ukoliko nastupe zdravstveni problemi na putovanju u inostranstvu, nudimo vam jedino sigurno rješenje – putno zdravstveno osiguranje tokom boravka u inostranstvu! Ne dozvolite da nepredviđene okolnosti pokvare lijep odmor i divne uspomene.

Želite putovanje bez briga?

Osigurajte se online.

Osiguranje domaćinstva u saradnji sa UNIQA osiguranjem

Naša četiri zida su mjesto gdje možemo da budemo ono što zaista jesmo. Svojim domovima se uvijek vraćamo; tu sakupljamo energiju za nove poduhvate, pravimo planove za budućnost, istražujemo dalje.

Važno je učiniti sve da dom, nama najvažnije mjesto, postane sigurna zona.

Želite siguran dom?

Osigurajte se online.

Od sada željeno osiguranje možete ugovoriti i online, brzo i povoljno, iz udobnosti svog doma ili kancelarije!

Kupovinom osiguranja online obezbijedićete i 10% popusta na polisu.

Polisa će vam biti dostavljena e-mailom, a vi čak ne morate ni da je odštampate – dovoljno je da je sačuvate na svom telefonu, tabletu ili laptopu.

Uživajte u sigurnoj kupovini, koju vam obezbjeđuju UNIQA osiguranje i Addiko banka. Dovoljan je jedan klik da budete osigurani!

Osiguravajuće polise možete obezbijediti i u svim ekspoziturama Addiko banke – pogledajte mapu Addiko ekspozitura.

Želite više informacija? Popunite formu i uskoro ćemo vas pozvati.

Obrada Vaših ličnih podataka koje ste podijelili sa nama putem odgovora na pitanja i upotreba kontakt podataka je neophodna kako bi se preduzeli koraci prije zaključenja ugovora sa Addiko Bank AD Podgorica (dogovaranje sastanka, kreiranje i slanje ponude). Prikupljeni podaci će se čuvati 4 (četiri) mjeseca i neće biti korišćeni u druge svrhe.

Addiko Bank AD Podgorica, Bul. Džordža Vašingtona 98, 81000 Podgorica je rukovalac obrade ličnih podataka. Kontakti: 19990, +382 20 408 600, info.me@addiko.com. Ukoliko želite saznati više informacija o obradi Vaših ličnih podataka, molimo da posjetite našu web stranicu: https://www.addiko.me/zastita-licnih-podataka ili kontaktirajte našeg službenika za zaštitu ličnih podataka putem e-mail adrese dpo.me@addiko.com.

Addiko paketi

Sve usluge koje vam trebaju po cijeni jedne mjesečne naknade.

Uporedite pakete

Addiko webKredit

Podnesite zahtjev za kredit online, a odluku dobijate u najkraćem roku.

Aplicirajte odmah

Nije lako odabrati najprikladniji način štednje.

Pomoći ćemo vam da ga odaberete.

Addiko štednja