Krediti za penzionere

Krediti za penzionere su nenamjenski krediti koji se klijentima Addiko banke odobravaju bez žiranata, uz besplatnu polisu životnog osiguranja za cijeli period trajanja kredita. Iznosi kredita do 12.000 eura se mogu podići bez zdravstvenog kartona, uz mogućnost otplate do 78. godine starosti.

Uslovi za odobrenje kredita za penzionere

  • Iznos kredita: od 500,00 do 25.000,00€
  • Rok otplate: od 1 do 6 godina
  • Nominalna kamatna stopa: počevši od 9,99%
  • Efektivna kamatna stopa od 10,40%
  • Naknada za obradu kredita: 1,60%
  • Mogućnost otplate do 78. godine starosti važi za kredite do 12.000€, a iznad 12.000€ do 75. godine

Set obrazaca koji se mogu preuzeti od kreditnog referenta:

  • Kreditni zahtjev
  • Izjava, potvrda i administrativna zabrana
  • Fotokopije ličnih karata ili pasoša
  • Ostala dokumentacija prema potrebi

Za iznos kredita od 13.000€ uz rok otplate od 72 mjeseca, nominalna kamatna stopa iznosi 9.99% na godišnjem nivou, dok efektivna kamatna stopa iznosi 11,13% sa uračunatom naknadom za obradu kredita od 208€ i troškom mjenice u iznosu od 2€. Troškove polise osiguranja snosi banka. Ukupan iznos koji klijent plaća je 17.545,52 eura, dok je iznos mjesečnog anuiteta 240,77 eura. Ukupan iznos koji plaća klijent predstavlja zbir glavnice, ukupne kamate i trošak mjenice.

Kalkulator za penzionerski kredit

Kredit u iznosu od ...

Za period otplate od ...

mjeseci

Mjesečni anuitet: 0

Kalkulator je informativnog karaktera. Za više informacija, posjetite najbližu ekspozituru ili pozovite Addiko Kontakt centar na 19990.

Želite više informacija? Popunite formu i uskoro ćemo vas pozvati.

Obrada Vaših ličnih podataka koje ste podijelili sa nama putem odgovora na pitanja i upotreba kontakt podataka je neophodna kako bi se preduzeli koraci prije zaključenja ugovora sa Addiko Bank AD Podgorica (dogovaranje sastanka, kreiranje i slanje ponude). Prikupljeni podaci će se čuvati 4 (četiri) mjeseca i neće biti korišćeni u druge svrhe. Addiko Bank AD Podgorica, Bul. Džordža Vašingtona 98, 81000 Podgorica je rukovalac obrade ličnih podataka. Kontakti: 19990, 020 408 600, info.me@addiko.com. Ukoliko želite saznati više informacija o obradi Vaših ličnih podataka, molimo da posjetite našu web stranicu: https://www.addiko.me/zastita-licnih-podataka ili kontaktirajte našeg službenika za zaštitu ličnih podataka putem e-mail adrese dpo.me@addiko.com.

Addiko Bank2Go.

Vaša prva banka na točkovima.

Pratite raspored obilaska gradova ovdje

Svakog mjeseca morate upravljati različitim finansijskim obavezama.

Spajamo različite finansijske obaveze u jednu.

Nije lako odabrati najprikladniji način štednje.

Pomoći ćemo vam da ga odaberete.

Addiko štednja

Addiko Bank Crna Gora