Mastercard pogodnosti

Addiko Mastercard® karticama plaćajte bezgotovinski, beskontaktno, sigurno i lako. A čekaju vas i razne pogodnosti!

Pay&Get program

Plaćajte online Mastercard® karticom kod domaćih trgovaca i ostvarite povrat novca

U cilju promocije i podsticaja domaće internet trgovine i online plaćanja platnim karticama kod domaćih trgovaca, Mastercard je kreirao i razvio Pay&Get e commerce program pogodnosti za sve korisnike Mastercard® kartica u Crnoj Gori.

  • Za obavljene najmanje 3 online kupovine* svojom Mastercard® karticom** u ukupnom minimalnom iznosu od 1 EUR, ostvarujete povrat novca u vrijednosti od 5 EUR.
  • Period trajanja pogodnosti je od 01. maja do 31. maja 2022.

*Računaju se samo plaćanja putem interneta kod trgovaca koji imaju sjedište u Crnoj Gori, čiji je prihvatilac plaćanja banka sa sjedištem u Crnoj Gori.

**Učestvuju kreditne i debitne Mastercard platne kartice fizičkih lica izdatih od strane bilo koje banke u Crnoj Gori

***Povrat novca biće izvršen u roku od 15 dana od dana izvršene posljednje kupovine i može se ostvariti samo jednom u toku naznačenog perioda.

Pravila i uslovi učešća u Mastercard kampanji Pay&Get

Cash2Go usluga

Podižite gotovinu MasterCard® karticom u Idea prodavnicama

Korisnicima Mastercard kartica dostupna je nova usluga koja omogućava da prilikom plaćanja u IDEA prodavnicama, dodatno podignete i do 50 eura gotovine.

  • Podizanje novca na kasama biće moguće u svim IDEA prodavnicama u 19 opština širom Crne Gore, u periodu radnog vremena prodavnice
  • Dovoljno je da prilikom kupovine u bilo kom iznosu, prodavcu na kasi napomenete da želite da podigne i određeni iznos gotovine, te potom ukupan iznos platite Mastercard debitnom platnom karticom

Plaćajte karticama Addiko banke u TehnoPlus i Bla-Bla prodavnicama tehnike i ostvarite popust 18% na sve artikle

Pogledajte kompletnu ponudu na https://www.tehnoplus.me/

*Popust se obračunava na istaknutu cijenu u maloprodaji i važi za iznose veće od 9,99 eura. Popusti se međusobno ne sabiraju.

Addiko Bank Crna Gora