Mastercard pogodnosti

Addiko Mastercard® karticama plaćajte bezgotovinski, beskontaktno, sigurno i lako. A čekaju vas i razne pogodnosti!

Ostvarite popust u novoj ski sezoni!

Kolašin 1600

  • Kupite jednodnevni ski pas za Kolašin 1600 svojom Mastercard karticom na www.webshop.skijalista.me i ostvarite 5 EUR popusta.
  • Promocija važi od 1.12. 2023. do 31.03.2024. za prvih 2500 korisnika.

TC Durmitor

  • Platite pojedinačne ski pas karte vašom Mastercard karticom  na ski centru Savin kuk i ostvarite vaučer od 5 EUR koji možete iskoristiti u restoranu Durmitorsko sijelo 4* ili Montana ili caffe baru Kulina.
  • Promocija traje do 31.3.2024. godine, odnosno tokom zimske turističke sezone i važi za prvih 500 korisnika.

*Benefit se ne odnosi na kupovinu sezonskog ski pass a, već na karte za sat skijanja, noćno skijanje ili jednodnevne ili višednevne ski pass karte.
**Vaučer se nalazi na slipu uz kartično plaćanje i moguće je iskoristiti ga u roku od nedjelju dana od kupovine ski pass-a i nije ga moguće zamijeniti za novac. Vaučer u vidu slipa važi za jednu kupovinu i izdaje se uz račun od strane Turističkog centra Durmitor.
***Ukoliko je cijena odabrane usluge iz restorana Durmitorsko sijelo 4 ili Montana ili caffe bara Kulina manja od 5 EUR razlika u cijeni se ne isplaćuje u novcu.

OC Jahorina

  • Ostvarite 10% popusta na kupljenu šestodnevnu ski kartu sačuvanom Mastercard karticom putem webshop.oc-jahorina.com.
  • Pogodnost važi za sve sačuvane ili novosačuvane Mastercard kartice izdate u Crnoj Gori, Srbiji i BiH i odnosi se na sve kategorije skijaša.
  • Promocija važi do 31.03.2024. godine ili do isteka sredstava.

Cash2Go usluga

Podižite gotovinu MasterCard® karticom u Idea prodavnicama

Korisnicima Mastercard kartica dostupna je nova usluga koja omogućava da prilikom plaćanja u IDEA prodavnicama, dodatno podignete i do 50 eura gotovine.

  • Podizanje novca na kasama biće moguće u svim IDEA prodavnicama u 19 opština širom Crne Gore, u periodu radnog vremena prodavnice
  • Dovoljno je da prilikom kupovine u bilo kom iznosu, prodavcu na kasi napomenete da želite da podigne i određeni iznos gotovine, te potom ukupan iznos platite Mastercard debitnom platnom karticom

Plaćajte karticama Addiko banke u TehnoPlus i Bla-Bla prodavnicama tehnike i ostvarite popust 18% na sve artikle

Pogledajte kompletnu ponudu na https://www.tehnoplus.me/

*Popust se obračunava na istaknutu cijenu u maloprodaji i važi za iznose veće od 9,99 eura. Popusti se međusobno ne sabiraju.

Addiko Bank Crna Gora