Mastercard pogodnosti

Addiko Mastercard® karticama plaćajte bezgotovinski, beskontaktno, sigurno i lako. A čekaju vas i razne pogodnosti!

Nedjelja je tvoj dan!

NTC web shop

Od 15.1.2022. do 5.2.2023. godine za svako online plaćanje sačuvanom Mastercard® karticom u iznosu od najmanje 30 EUR na ntcshop.me i koje se obavi nedjeljom, korisnik ostvaruje automatski popust od 5 EUR. 

Pogodnost važi za prvih 1600 korisnika i odnosi se samo na plaćanja nedjeljom: 15.1, 22.1, 29.1. i 5.2.2023. godine.

Pravo učešća imaju Mastercard kartice izdate u Crnoj Gori.

Detaljnije na ntcshop.me

Zimske pogodnosti za sve Mastercard korisnike

Ski centar Kolašin 1600

Od 5.12.2022. do 31.3.2023. godine za kupovinu pojedinačne ski pass karte Mastercard® karticom na prodajnim mjestima DOO „Skijališta Crne Gore“ na ski centru Kolašin 1600, dobijate slip koji vrijedi kao vaučer u iznosu od 5 EUR koji možete iskoristiti u restoranu Troglava 4.

Pogodnost važi za prvih 2000 korisnika.

Detaljnije na skijalista.me/mastercard.

Ski centar Savin kuk

Od 5.12.2022 do 31.3.2023. godine za kupovinu pojedinačne ski pass karte Mastercard® karticom na prodajnim mjestima DOO „Turistički centar Durmitor“ na ski centru Savin kuk, dobijate slip koji vrijedi kao vaučer u iznosu od 5 EUR koji možete iskoristiti u restoranu Durimtorsko sijelo 4, Montana ili caffe baru Kulina.

Pogodnost važi za prvih 600 korisnika.

Detaljnije na tcdurmitor.me.

Cash2Go usluga

Podižite gotovinu MasterCard® karticom u Idea prodavnicama

Korisnicima Mastercard kartica dostupna je nova usluga koja omogućava da prilikom plaćanja u IDEA prodavnicama, dodatno podignete i do 50 eura gotovine.

  • Podizanje novca na kasama biće moguće u svim IDEA prodavnicama u 19 opština širom Crne Gore, u periodu radnog vremena prodavnice
  • Dovoljno je da prilikom kupovine u bilo kom iznosu, prodavcu na kasi napomenete da želite da podigne i određeni iznos gotovine, te potom ukupan iznos platite Mastercard debitnom platnom karticom

Plaćajte karticama Addiko banke u TehnoPlus i Bla-Bla prodavnicama tehnike i ostvarite popust 18% na sve artikle

Pogledajte kompletnu ponudu na https://www.tehnoplus.me/

*Popust se obračunava na istaknutu cijenu u maloprodaji i važi za iznose veće od 9,99 eura. Popusti se međusobno ne sabiraju.

Addiko Bank Crna Gora