Mastercard pogodnosti

Addiko Mastercard® karticama plaćajte bezgotovinski, beskontaktno, sigurno i lako. A čekaju vas i razne pogodnosti!

Zimske pogodnosti na Kolašinu 1600 i u TC Durmitor

Ukoliko svoje slobodno vrijeme planirate da provedete na snijegu ove sezone, uz kupovinu pojedinačnog ski pass-a na Durmitoru ili Kolašinu 1600 vašom Mastercard karticom Addiko banke, očekuje vas poklon vaučer od 5 EUR koji možete iskoristiti:

  • u restoranu Troglava 5 u ski centru Kolašin, ili
  • u restoranima Durmitorsko sijelo, Montana ili caffe baru Kulina na Durmitoru.

Akcija važi do 1.4.2021.

Korisnicima Mastercard® platnih kartica u ski centru Kolašin 1600 u toku zimske turističke sezone 2020/21. obezbijeđene su sljedeće pogodnosti:

– Za kupovinu pojedinačne ski pass karte* obezbijeđeno je 800 vaučera** u vrijednosti od 5 EUR koji je moguće iskoristiti u restoranu Troglava 5*.***

*Benefit se ne odnosi na kupovinu sezonskog ski pass-a;

**Vaučer je moguće iskoristiti u roku od nedjelju dana od kupovine ski pass-a i nije ga moguće zamijeniti za novac;

***Ukoliko je cijena odabrane usluge iz restorana Troglava 5* manja od 5 EUR razlika u cijeni se ne isplaćuje u novcu. Vaučer važi za jednu kupovinu;

**** Vaučere izdaju Skijališta Crne Gore kupcima prilikom kupovine jednodnevnih ili višednevnih ski passova na prodajnom mjestu Ski date na ski centru Kolašin 1600.

Saznajte više na: skijalista.me/mastercard

Korisnicima Mastercard® platnih kartica u ski centru Savin kuk u toku zimske turističke sezone 2020/21. obezbijeđene su sljedeće pogodnosti:

– Za kupovinu pojedinačne ski pass karte* obezbijeđeno je 200 vaučera** u vrijednosti od 5 EUR koji je moguće iskoristiti u restoranu Durmitorsko sijelo 4* i Montana ili caffe baru Kulina.***

*Benefit se ne odnosi na kupovinu sezonskog ski pass-a;

**Vaučer je moguće iskoristiti u roku od nedjelju dana od kupovine ski pass-a i nije ga moguće zamijeniti za novac;

***Ukoliko je cijena odabrane usluge iz restorana Durmitorsko sijelo 4* i Montana ili caffe bara Kulina manja od 5 EUR razlika u cijeni se ne isplaćuje u novcu. Vaučer važi za jednu kupovinu. Vaučer izdaje Turistički centar Durmitor.

Saznajte više na: tcdurmitor.me/

Addiko Bank Crna Gora