Sigurna internet kupovina

Posjetite sigurna-kupovina.addiko.me i uživajte u brzoj i sigurnoj kupovini na internetu uz Addiko kartice!

Addiko Sigurna internet kupovina je nova usluga koja Vam pruža najviši stepen sigurnosti prilikom plaćanja kreditnim i debitnim karticama na internetu.

Besplatna je i koristi se na brz i jednostavan način na svim prodajnim mjestima na internetu koja podržavaju sistem plaćanja putem Mastercard SecureCode i obilježena su tim logotipom.

Korisnik Addiko kartice svaki put prilikom plaćanja na internetu potvrđuje banci svoj identitet upisivanjem:

PIN-a (broja koji sam definiše prilikom aktivacije usluge); i
jednokratne lozinke (One Time Password) koju prima na svoj broj mobilnog telefona

Obavezna aktivacija za kupovinu putem interneta

Svi korisnici Addiko kartica obavezno moraju aktivirati Addiko Sigurnu internet kupovinu kada žele kupovati na internetu. Nakon što korisnik obavi aktivaciju, ona važi za sve Mastercard kartice Addiko banke, bilo da se radi o kreditnoj ili debitnoj kartici.

Korisnici Addiko kartica uslugu mogu aktivirati:

• prije prvog plaćanja na internetu Debit Mastercard karticom na web stranici sigurna-kupovina.addiko.me

Želite više informacija? Popunite formu i uskoro ćemo vas pozvati.

Obrada Vaših ličnih podataka koje ste podijelili sa nama putem odgovora na pitanja i upotreba kontakt podataka je neophodna kako bi se preduzeli koraci prije zaključenja ugovora sa Addiko Bank AD Podgorica (dogovaranje sastanka, kreiranje i slanje ponude). Prikupljeni podaci će se čuvati 4 (četiri) mjeseca i neće biti korišćeni u druge svrhe. Addiko Bank AD Podgorica, Bul. Džordža Vašingtona 98, 81000 Podgorica je rukovalac obrade ličnih podataka. Kontakti: 19990, 020 408 600, info.me@addiko.com. Ukoliko želite saznati više informacija o obradi Vaših ličnih podataka, molimo da posjetite našu web stranicu: https://www.addiko.me/zastita-licnih-podataka ili kontaktirajte našeg službenika za zaštitu ličnih podataka putem e-mail adrese dpo.me@addiko.com.

Addiko Bank Crna Gora