Vaš najbolji izbor za brze kredite

Brzi krediti do 30.000 EUR sa fiksnom kamatnom stopom za sve kojima treba dodatni podsticaj. Zatražite željeni iznos bez obzira gdje se nalazite i to u samo nekoliko minuta!

Dostupni smo vam 24/7

Odgovor na zahtjev kredita dobićete već za nekoliko minuta 

Najbrži put do gotovine, čak i iz udobnosti vaše fotelje

Sve je lakše kad se podijeli na rate!

Kupujte odmah i podijelite sve transakcije do 24 rate! Odakle god i kada god to poželite. Addiko Mastercard® kreditnu karticu možete zatražiti u bilo kojoj Addiko poslovnici, čak i ako niste klijent Addiko banke.

* Za Mastercard kreditnu karticu sa kreditnim limitom od 1000 EUR, klijent koji je u obračunskom periodu (mjesec) izvršio transakciju na POS terminalu od 100 EUR i podijelio je na 4 rate ima sljedeće mjesečne obaveze: 0 EUR naknada za održavanje kartice (za prvih 12 mjeseci) i jednokratnu naknadu 3 EUR za podjelu na rate. Mjesečna rata koju klijent vraća u prvom mjesecu iznosi 28 EUR, a u preostala tri mjeseca, mjesečna rata iznosi 25 EUR. Ukupan iznos koji klijent vraća je 103 EUR. Mastercard kreditna kartica se izdaje uz gratis trošak izdavanja i održavanja 12 mjeseci klijentima kojima u periodu od 12.9. do 16.10.2022. bude odobren Addiko kredit.

Želite više informacija? Popunite formu i uskoro ćemo vas pozvati.

Obrada Vaših ličnih podataka koje ste podijelili sa nama putem odgovora na pitanja i upotreba kontakt podataka je neophodna kako bi se preduzeli koraci prije zaključenja ugovora sa Addiko Bank AD Podgorica (dogovaranje sastanka, kreiranje i slanje ponude). Prikupljeni podaci će se čuvati 4 (četiri) mjeseca i neće biti korišćeni u druge svrhe. Addiko Bank AD Podgorica, Bul. Džordža Vašingtona 98, 81000 Podgorica je rukovalac obrade ličnih podataka. Kontakti: 19990, 020 408 600, info.me@addiko.com. Ukoliko želite saznati više informacija o obradi Vaših ličnih podataka, molimo da posjetite našu web stranicu: https://www.addiko.me/zastita-licnih-podataka ili kontaktirajte našeg službenika za zaštitu ličnih podataka putem e-mail adrese dpo.me@addiko.com.

Upoznajte Oskara!

Oskar nije tipični bankar. Za njega ljudi nisu samo brojevi, a proizvodi i brojevi nisu mu najbitnija stvar na svijetu. Ono što ga izdvaja među hrčcima, ali i među ljudima – želja je da pomogne svima, bez obzira na životnu situaciju. On je drugačiji, zato se i specijalizovao za pomoć „drugačijima“, odnosno svima kojima treba dodatni podsticaj.

Mi smo tražili drugačijeg šefa i našli smo ga – nekoga ko će okrenuti sve naopačke!

Addiko Bank Crna Gora