Obavještenje za klijente – nadogradnja poslovnog sistema

Obavještavamo vas da su od 22.01. do 25.01.2021, zbog planiranih radova i migracije na novi, tehnološki napredniji sistem, mogući kratkotrajni prekidi i ograničenja u radu sa Debit Mastercard karticama i Business Debit Mastercard karticama Addiko banke.

Takođe, 23.01. i 24.01.2021. moguća su odstupanja prikazanog od stvarnog stanja transakcionog računa na digitalnom bankarstvu i bankomatima, te se uklanjanje nepravilnosti očekuje u najkraćem mogućem roku.

Na prodajnim mjestima u zemlji i inostranstvu moći ćete da plaćate Debit Mastercard karticama i Business Debit Mastercard karticama Addiko banke, kao i da podižete gotovinu na svim postojećim isplatnim mjestima, no imajući u vidu proces nadogradnje poslovnog sistema, moguće je da se tokom navedenog perioda povremeno jave kratkotrajne teškoće uzrokovane tehničkim razlozima i kratkotrajan prekid u raspolaganju sredstvima putem kartičnih transakcija, uplaćenim u tom periodu.

Unaprijed se zahvaljujemo na razumijevanju i izvinjavamo zbog eventualnih poteškoća tokom nadogradnje poslovnog sistema.

Addiko Bank Crna Gora