I am text block. Click button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Interest rate calculator

Kredit u iznosu od ...

Za period otplate od ...

mjeseci

Mjesečni anuitet: 0

Ukupan iznos za otplatu: 0

Želimo da Vas kontaktiramo kako bismo razgovarali o odgovarajućoj ponudi za Vas i ugovorili sastanak u poslovnici.

Želim da dobijam novosti o Addiko
finansijskim proizvodima i uslugama

Klikom na dugme „Saglasan sam“, dajem saglasnost za obradu svojih ličnih podataka koje sam gore naveo/la (kontakt informacije) u svrhe direktnog marketinga. U tom smislu Banka me može kontaktirati telefonski, poslati mi SMS/instant poruku ili poruku putem elektronske pošte, i ukoliko sam klijent Banke porukom u E/Mbank aplikaciji u vezi sa opštim informacijama i ponudama proizvoda i usluga Banke i pozivima na događaje, nagradne igre, čestitke, ispitivanja i istraživanja u organizaciji Banke.

Razumijem da mogu da povučem datu saglasnost bilo kada, koristeći opciju u okviru marketinške poruke ili tehničkih mogućnosti opisanih u njoj. Addiko Bank AD Podgorica, Bul.Džordža Vašingtona 98 je rukovalac podacima. Više informacija o obradi korisničkih podataka se nalazi na stranici https://www.addiko.me/zastita-licnih-podataka/

Obavještenje o obradi podataka o ličnosti

Addiko Bank AD Podgorica (u daljem tekstu: Banka) obrađuje podatke o ličnosti, svojevoljno navedene u Formularu za prijavu, isključivo u svrhu procesuiranja zahtjeva za digitalne proizvode banke koje je klijent prilikom slanja zahtjeva odabrao, a u cilju izvršenja pripremnih radnji za sklapanje ugovora o korišćenju proizvoda i usluga Banke. Klijent je odgovoran za tačnost i istinitost podataka unesenih u Formularu za prijavu, jer će isti biti osnova za pripremu ugovorne dokumentacije.
Detaljnije informacije o načinu obrade podataka o ličnosti, podaci o rukovaocu podataka i informacije o licu zaduženom za zaštitu podataka, sadržane su u dokumentu »Opšti uslovi o zaštiti podataka o ličnosti« koji je dostupan na linku

Addiko EBank i Addiko Mobile

Addiko EBank i Addiko Mobile predstavljaju novu generaciju internet i mobilnog bankarstva. Koristeći ovaj servis, možete jednostavno plaćati račune, prenijeti sredstva, upravljati potrošnjom, kreditima, karticama, privremenom (de)blokadom kartica i sve to bez odlaska u banku i sa 20% nižim naknadama na transakcije u domaćem platnom prometu u odnosu na naknade na šalteru.

IzaberiOdbaci

Trajni nalog

Koristeći trajni nalog, ovlastite banku za plaćanje mjesečnih računa/obaveza i bez odlaska u banku, izmirite vaše mjesečne obaveze.

IzaberiOdbaci

Platne kartice

Pomoću Addiko platnih kartica, MasterCard Debit i Mastercard Credit 3u1, plaćajte na svim POS terminalima u zemlji i svijetu ili na internetu, podižite gotovinu na bankomatima i birajte da li želite da podijelite plaćanje na 12 rata, odložite plaćanje do 40 dana ili plaćate samo 5% duga mjesečno.

IzaberiOdbaci

SMS

SMS servis vam omogućava notifikacije putem SMS poruke na mobilnom telefonu o prilivu i odlivu sa vašeg računa.

IzaberiOdbaci

Upoznajte nas.

Upoznajte našu Upravu

Godišnji izvještaji

Addiko Bank Crna Gora