Sponzorstva i donacije

Sponzorstva i donacije

Sponzorstva

Addiko Bank AD Podgorica se strateški opredijelila da u domenu sponzorstava podržava događaje iz oblasti kulture i umjetnosti.

Addiko banka je sponzor Sea Dance festivala

Addiko Bank, ponosni prijatelj i sponzor treću godinu zaredom, vas vodi na Sea Dance!
Pratite nas redovno na Facebook i Instagram stranicama Addiko banke prije početka festivala, jer ćete imati priliku da osvojite besplatne karte za sve dane.
Pravila nagradnog konkursa pogledajte ovdje.

Main Stage powered by Addiko Bank

Najviše vremena se provodi na Main Stage-u, na kojem nastupaju glavne zvijezde Sea Dance festivala! Powered by Addiko Bank!

Oslonite se na nas i za vrijeme festivalskih događanja

Na uplatnim mjestima se obavlja uplata novca na festivalsku karticu putem kartica ili gotovinom. Takođe, na festivalu vam je na raspolaganju i Addiko bankomat.

Za ostale bankarske usluge, tu su naše poslovnice u Baru, Maršala Tita 3 (radno vrijeme: ponedjeljak-petak 08:15-15:45, subotom 08:15-12:45h) i Budvi, 22. novembra 2A (radno vrijeme: ponedjeljak-petak 08:15-15:45, subotom 08:15-12:45h).

Addiko Kontakt centar možete dobiti pozivom na broj 19990.

Društveno odgovorno poslovanje

Addiko Bank AD Podgorica, kao društveno odgovorna kompanija, od samog početka funkcionisanja u Crnoj Gori radi na realizaciji projekata koji doprinose razvoju zajednice u kojoj posluje. Značajna sredstva uložena su u humanitarne projekte, razvoj talenata, obrazovanje, kulturu i slične oblasti. Društveno odgovorno poslovanje Addiko banke odražava se i u odgovornom odnosu prema zaposlenima, kao i odgovornom odnosu samih zaposlenih prema sredini u kojoj rade. Zaposleni u banci učestvuju u pomoći pojedincima i porodicama koje žive u teškim socijalnim uslovima ili im je potrebna posebna pomoć, u novcu, hrani, garderobi, obući.

Upoznajte nas.

Upoznajte našu Upravu

Godišnji izvještaji

Addiko Bank Crna Gora