Koronavirus: aktuelne informacije

Koronavirus: aktuelne informacije

U Addiko banci svakodnevno intenzivno realizujemo planove za prilagođavanje vanrednoj situaciji i poštujemo sve izrečene mjere zaštite propisane od strane nadležnih institucija, kako bismo kao društveno odgovorna kompanija i poslodavac zaštitili zaposlene, njihove porodice i klijente i istovremeno osigurali kontinuitet rada organizacije sa raspoloživim tehničkim i ljudskim resursima. Činimo sve što možemo da zaštitimo zaposlene i klijente i obezbijedimo funkcionisanje banke na najbolji mogući način u vanrednim uslovima i na taj način pomognemo našem društvu da i u ovim izazovnim vremenima nastavi normalno funkcionisati.

Na ovoj stranici možete pratiti aktuelne informacije o radu Banke i mjerama koje sprovodimo kako bismo odgovorno postupali tokom epidemije koronavirusa.

Odlaganje plaćanja obaveza po kreditu - moratorijum

Za sve informacije o mogućnosti odlaganja plaćanja obaveza po kreditu i načinu prijave, kliknite na ovaj link.

Radno vrijeme ekspozitura

Addiko 201905 16025 Bih Mastercard Ni Ikone Letak3

Informacije o radnom vremenu Addiko ekspozitura i Kontakt centra se stalno ažuriraju. Aktuelno radno vrijeme pogledajte OVDJE.

Addiko 201905 16025 Bih Mastercard Ni Ikone Letak5Korišćenje digitalnih servisa

U cilju prevencije širenja koronavirusa, a u skladu s preporukom nadležnih organa o korišćenju digitalnih servisa kada god je to moguće, savjetujemo da iskoristite brojne prednosti raspoloživih digitalnih platformi Addiko banke.

Plaćajte račune bez odlaska u banku korišćenjem servisa Addiko EBank, Addiko Mobile ili Addiko Chat banking na Viberu. Za sve nove korisnike koji aktiviraju digitalne servise do 30.  aprila, održavanje je besplatno 6 mjeseci.

Nemate ove kanale, ili ih već imate, ali ih još uvijek niste aktivirali?

  • Pozovite Addiko Kontakt centar na broj 19990, gdje ćemo vam tokom poziva pokrenuti aktivaciju vaše aplikacije, kako biste mogli nesmetano da nastavite sa korišćenjem svih prednosti naših digitalnih kanala.
  • Addiko Mobile aplikaciju možete preuzeti na Google Play Store  ili App Store.

Za podizanje gotovine, koristite bankomate. Podizanje gotovine za korisnike Addiko Mastercard debitnih kartica, na svim našim bankomatima je besplatno.

U trgovinama koristite opciju beskontaktnog plaćanja Mastercard karticama Addiko banke, a za iznose do 25 eura vam ne treba PIN. Možete ih koristiti i za sigurnu kupovinu na internetu.

Za informacije o proizvodima i uslugama banke i zakazivanje sastanka u ekspozituri, pozovite Addiko Kontakt centar na broj 19990 radnim danima od 8-16h, ili koristite Addiko asistenta (web chat) i kontakt forme na zvaničnoj stranici banke.

Budimo odgovorni. Čuvajmo sebe i druge uz nekoliko jednostavnih preporuka!

Da li su vam informacije na stranici korisne?

Da
Ne

Addiko Bank Crna Gora

"Cookies" koristimo kako bismo poboljšali iskustvo korišćenja naše stranice.

Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies".