Koronavirus: aktuelne informacije

Koronavirus: aktuelne informacije

U Addiko banci svakodnevno intenzivno realizujemo planove za prilagođavanje vanrednoj situaciji i poštujemo sve izrečene mjere zaštite propisane od strane nadležnih institucija, kako bismo kao društveno odgovorna kompanija i poslodavac zaštitili zaposlene, njihove porodice i klijente i istovremeno osigurali kontinuitet rada organizacije sa raspoloživim tehničkim i ljudskim resursima. Činimo sve što možemo da zaštitimo zaposlene i klijente i obezbijedimo funkcionisanje banke na najbolji mogući način u vanrednim uslovima i na taj način pomognemo našem društvu da i u ovim izazovnim vremenima nastavi normalno funkcionisati.

Na ovoj stranici možete pratiti aktuelne informacije o radu Banke i mjerama koje sprovodimo kako bismo odgovorno postupali tokom epidemije koronavirusa.

Radno vrijeme ekspozitura

Addiko 201905 16025 Bih Mastercard Ni Ikone Letak3

Informacije o radnom vremenu Addiko ekspozitura i Kontakt centra se stalno ažuriraju. Radno vrijeme koje važi od 20.7. pogledajte OVDJE.

Zaposleni Addiko banke donirali dio primanja za pomoć drugima

Zaposleni Addiko banke donirali su dio primanja za pomoć socijalno najugroženijem stanovništvu. Više detalja pogledajte OVDJE.

Besplatne mjesečne naknade za zaposlene u zdravstvu

Klijenti Addiko banke zaposleni u zdravstvu oslobođeni su plaćanja mjesečnih naknada za vođenje transakcionog računa, paketa tekućeg računa, elektronskog i mobilnog bankarstva u aprilu, maju i junu 2020. Detaljniju informaciju pogledajte OVDJE.

Digitalno bankarstvo i beskontaktno plaćanje

Addiko 201905 16025 Bih Mastercard Ni Ikone Letak5

Iskoristite brojne prednosti raspoloživih digitalnih platformi Addiko banke i beskontaktnog plaćanja karticama!

Nemate ove kanale, ili ih već imate, ali ih još uvijek niste aktivirali?

  • Pozovite Addiko Kontakt centar na broj 19990, gdje ćemo vam tokom poziva pokrenuti aktivaciju vaše aplikacije, kako biste mogli nesmetano da nastavite sa korišćenjem svih prednosti naših digitalnih kanala.
  • Addiko Mobile aplikaciju možete preuzeti na Google Play Store  ili App Store.

Ostanimo u kontaktu

Za informacije o proizvodima i uslugama banke, pišite nam preko društvenih mreža, pozovite Addiko Kontakt centar na broj 19990 radnim danima od 8-19h i subotom od 8-13h ili koristite online chat i forme na našem sajtu, putem kojih se možete prijaviti za poziv Kontakt centra.

Budimo odgovorni. Čuvajmo sebe i druge uz nekoliko jednostavnih preporuka!

Da li su vam informacije na stranici korisne?

Da
Ne

Addiko Bank Crna Gora